Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες courier άνω των 80 €
*Ισχύει για μικρά αντικείμενα βάρους μέχρι 5kgr ή αντίστοιχου όγκου, το κόστος της αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη
*Για παραγγελίες εξωτερικού, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Ιστορία μας

Η ιστορία της Μελισσοκομικής Αθηνών ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Γκριτζαλης, εμπνεόμενος από την μακρά οικογενειακή παράδοση στην μελισσοκομία και από την αγάπη του για τη μέλισσα και τα υψηλής διατροφικής άξιας προϊόντα που προσφέρει, εργάστηκε με αφοσίωση και μεράκι, καταφέρνοντας να αναπτύξει την εταιρεία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, η Μελισσοκομική Αθηνών εδραιώθηκε ταχύτατα ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της μελισσοκομίας. Η ανοδική πορεία της όμως δεν σταματά εκεί...

Τα τελευταία χρόνια, την ηγεσία της Μελισσοκομικής Αθηνών έχει αναλάβει η επόμενη γενιά της οικογένειας, δίνοντας νέα πνοή στη δραστηριότητα της εταιρείας.

Στόχος της είναι να εξελίξει κάθε πτυχή της, προσφέροντας στον επαγγελματία μελισσοκόμο καθώς και στους λάτρεις του μελιού και της μελισσοκομικής τέχνης πρόσβαση σε υψηλής ποιότητος μελισσοκομικά προϊόντα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

"Ο ιδρυτής μας στα μελίσσια του. Ταΰγετος, 1988"

Υπερέχουμε γιατί...

Έχουμε επενδύσει σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και φροντίζουμε διαρκώς για την εξέλιξη της, εφαρμόζοντας πρώτοι τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής.

Διαθέτουμε σύστημα HACCP για την διεθνώς αναγνωρισμένη μας κηρήθρα,ενώ για όλα τα μελισσοκομικά μας προϊόντα έχουμε ενταχθεί και ακολουθούμε πλήρως το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 22000 για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων και των ζωοτροφών που αφορά ολόκληρη την τροφική αλυσίδα.

Έχουμε επίσης υπαχθεί στο αυστηρότατο σύστημα πιστοποίησης και ελέγχου παραγωγής όλων μας των προϊόντων,με συγκεκριμένα πρότυπα TÜV (Technischer Überwachungs-Verein).

Ειμαστε επίσης πιστοποιημένοι με το (GMO free certificate), που με βάση τον Ευρωπαϊκό κανονισμό χορηγείται σε τρόφιμα η ζωοτροφές που δεν περιέχουν γενετικά Τροποποιημενους Οργανισμούς.

 

Η Παρουσία μας

Η Έδρα αλλά και η παραγωγή των μελισσοκομικών ειδών και προϊόντων μας βρίσκεται στο Σχηματάρι Βοιωτίας στο 63,5 χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Συνεχίσαμε ύστερα με το υποκατάστημά μας, στον Άγιο Δημήτριο, κατόπιν στη Νέα Χαλκηδόνα, και από το 2010 επεκταθήκαμε και σε 3 ακόμα υποκαταστήματα, στα Ιωάννινα, στη Λάρισα και στο Σχηματάρι σε μια προσπάθεια να φέρομαι τις υπηρεσίες μας όσο πιο κοντά γίνεται σε όλες τις άκρες της Πατρίδας μας.

Και αυτή η προσπάθεια , με τη δική σας αγάπη, σταδιακά θα συνεχιστεί παντού, όπου πετάει μέλισσα, σε ολόκληρο τον ελληνικό ουρανό.

  Μοναδική Εξυπηρέτηση Πελατών

  • Πολυμορφικός τρόπος επικοινωνίας με την εταιρεία μας για την παραγγελία σας, την ενημέρωση και την εξυπηρέτησή σας.
  • Μέσα από το site μας 24/24.
  • Δυνατότητα να μπαίνεται στο site μας ακόμη και από το κινητό σας.
  • Τηλεφωνικά στα τηλ. 22620 56726, 59447, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 17:00 και όλες τις άλλες ώρες 24/24 με μήνυμα στο τηλεφωνικό μας κέντρο, όπου μπορείτε να αφήνετε την παραγγελία σας ή απλά το όνομα και το τηλέφνό σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Με fax 24/24 στο 22620 56732.
  • Με email 24/24 στο orders.melissokomiki@gmail.com
  • Ευρύ δίκτυο συνεργατών συνεχώς επεκτεινόμενο σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Υποστήριξη στην ανάπτυξη της μελισσοκομικής σας μονάδας μέσα από το εσείς ρωτάτε και ο ειδικός απαντά καθώς και άμεση τεχνική βοήθεια και σέρβις από τους άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς μας.
  • Εγγύηση ποιότητας και εμπιστοσύνης για όλες τις συσκευές και τα μηχανήματά μας.
  • Και τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, το γλυκό και ευγενικό χαμόγελο των κοριτσιών μας για εξυπηρέτηση ε προθυμία και υπευθυνότητα.


  Έχουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία μελισσοκομικών ειδών

  Έχοντας βαθειά γνώση της Μελισσοκομίας και γνωρίζοντάς τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα μελισσοκόμου, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τον μεγαλύτερο κατάλογο, μελισσοκομικών ειδών και προϊόντων, εμπορευμάτων, και υπηρεσιών, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες σας, σε εργαλεία, εξοπλισμό, τροφές, κηρήθρες κ.λπ.