Label for checkbox
quantx
Είναι φτιαγμένη από λευκή κρυσταλλική ζάχαρη από ζαχαρότευτλο, φρουκτόζη, δεξτρόζη, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς επίσης και 2,5ml Nozevit.
Η μοναδική της σύσταση συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός υγειούς και δυνατού μελισσιού και ταυτόχρονα στη πρόληψη και τη θεραπεία κατά της νοζεμίασης.
Η συγκεκριμένη τροφή είναι κατάλληλη για το ξεκίνημα του χειμώνα καθώς και πριν και μετά από τις μεγάλες ανθοφορίες.
Η τροφή μελισσών Noze-Vit Plus, είναι κατάλληλη για βιολογική Μελισσοκομία, καθώς δεν αφήνει υπολείμματα στο μέλι ή το κερί.
Για πρόληψη, προτείνουμε να ταΐζετε 2 φορές με κενό 10 ημερών. Μπορείτε να ταΐσετε 2 φορές την άνοιξη και 2 φορές το φθινόπωρο, λίγο πριν το σούρουπο.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, φρουκτόζη, μαλτόζη και άλλα ανώτερα σάκχαρα
(Α, D3, E, K3,B1, B2, B6, B12, C, CAL-D PANT)
Φώσφορος Ασβέστιο Νάτριο Νιασίνη
Aλανίνης (ALA)Αργινίνη (ARG)Ασπαρτικό Οξύ (ASP)Κυστεΐνη (CYS)Γλουταμινικό Οξύ (GLU)Γλυκίνη (GLY)Ιστιδίνη (HYS)Ισολευκίνη (ILE)Λευκίνη (LEU)Λυσίνη (LYS)Μεθειονίνη (MET)Φαινυλαλανίνη (PHE)Προλίνη (PRO)Σερίνη (SER)Θρεονίνη (THR)Τυροσίνης (TYR)Βαλίνη (VAL)
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 1 κιλό x 20 τεμάχια
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20cm x 16cm x 2.5cm και 27cm x 15cm x 1cm
Tips :
* Η Εταιρεία μας, παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης της δικής σας φίρμας στη συσκευασία όλων των τροφών μας αλλά και στη συσκευασία τροφών που παράγουμε, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και με τη δική σας συνταγή.
* Η ζάχαρη που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των τροφών μας είναι αποκλειστικά από ζαχαρότευτλο.
* Όλες οι τροφές μας (εκτός από τη Βανίλια) παράγονται και με την προσθήκη κρυσταλλικής θυμόλης ή σκόρδου, ιδανικά συστατικά για την αποτελεσματική πρόληψη και καταπολέμηση της νοζεμίασης με φυσικό τρόπο.
Τροφοδότης Οροφής Πλαστικός 2 ΧρήσεωνTip : Όλοι οι πλαστικοί τροφοδότες που διαθέτουμε είναι κα..
Μάσκα καπέλο ..
Μαχαίρι Χειρός Με Ξέστρο..
ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης των μελισσών Βοηθά στην ενίσχυση του..
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.