Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες courier άνω των 80 €
*Ισχύει για μικρά αντικείμενα βάρους μέχρι 5kgr ή αντίστοιχου όγκου, το κόστος της αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη
*Για παραγγελίες εξωτερικού, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τρόποι & Όροι ΑποστολήςΗ Μελισσοκομική Αθηνών εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό. Οι παραγγελίες σας μπορούν να αποσταλούν είτε με μεταφορική εταιρία είτε με courier.

Για την ολοκλήρωση και εκτέλεση της παραγγελίας σας, πρέπει να έχει ήδη προηγηθεί κατάθεση της αξίας σε τραπεζικό λογ/σμό, εκτός από την περίπτωση αποστολής με Courier όπου μπορεί να αποσταλεί και με αντικαταβολή.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν υπολογίζονται στο ποσό της παραγγελίας.


Με μεταφορική εταιρίαΟι αποστολές που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα με μεταφορική εταιρία της περιοχής σας (Εάν επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη σημειώσετε το στα σχόλια της παραγγελίας σας.) Μόλις εκτελεστεί η παραγγελία σας, λαμβάνετε μήνυμα από την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ , με όλες τις λεπτομέρειες αποστολής ώστε να ξέρετε από πού θα την παραλάβετε.


Με εταιρία courierΤα έξοδα αποστολής με courier για βάρους έως 5kgr ανέρχονται σε 5,00€ και με τη προϋπόθεση ότι πρόκειται για δέματα μικρού όγκου.

Για δέματα μικρού μεν όγκου αλλά αξίας άνω των 80,00€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για Ελλάδα.

Για παραγγελίες εξωτερικού, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν για μεγάλα δέματα, ανεξαρτήτως αξίας, όπου  εκεί, οι εταιρείες courier τα υπολογίζουν με βάση τον όγκο και όχι το βάρος τους.

Τα έξοδα αντικαταβολής, σε οποιαδήποτε περίπτωση αποστολής με courier, ανέρχονται στα 2,00€.


Διευκρινίσεις:1)Διανομές εντός Αθηνών δεν πραγματοποιούνται καθώς οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν διανομές σε αυτή την περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση, παρέχεται η δυνατότητα οι αγορές σας να γίνουν από τα υποκαταστήματα μας στην Αττική:

Νέα Χαλκηδόνα , Μακρυγιάννη 57, 210-2518177

Άγιο Δημήτριο, Ευτέρπης 11, 210-9752762

ή με εταιρία courier.

2)Τα βαριά και ογκώδη προϊόντα δεν μεταφέρονται με εταιρία Courier. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αποστολές γίνονται μόνο με μεταφορική εταιρία, εκτός του νομού Αττικής.

3) Η χρήση της Αντικαταβολής μπορεί να γίνει MONO στις αποστολές με courier.


Παραγγελίες εξωτερικούΑφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για το κόστος μεταφοράς το οποίο εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο και τη χώρα προορισμού.